با اين ۵ دستور كافيشاپ را به خانه بياوريد
قهوه اين دانهٔ خوش طعم و عطر كه نوشيدن يك فنجان از دم كردهٔ آن به راحتي خستگي يك روز را از تن بيرون ميكند به شيوههاي مختلفي تهيه ميشود. مانند قهوهٔ ترك، كاپوچينو، قهوهٔ فوري، اسپرسو، موكا و لاته كه اين روزها محبوب دل اكثر افراد شده است و هر كدام طعم منحصر به فردي دارد. همين تنوع بينظير و طعم دلنشين قهوه باعث شده است كه اين روزها در كشور ما توجه به نوشيدن قهوه بيشتر از گذشته شود. به همين دليل در اين مطلب قصد داريم تا شما را با ۵ مدل پرطرفدار قهوه آشنا كنيم تا با تهيهٔ آن در منزل كافي شاپ را به خانهتان بياوريد.
قهوه اسپرسو (ايتاليا)
قهوه اسپرسو كه به زبان ايتاليايي يعني فوري، نخستين بار در كشور ايتاليا تهيه شد. براي تهيه اين قهوه بخار آب را با فشار از روي قهوهٔ خشك عبور ميدهند و شيرهٔ غليظ قهوه را مستقيماً به فنجان ميريزند. براي تهيه قهوهٔ اسپرسو نياز به دستگاه مخصوصي است كه نوع كوچك و خانگي آن نيز قابل تهيه است. اين قهوه را معمولاً در فنجانهاي كوچك پيش از ظهر يا بعد از ناهار مينوشند. قهوهٔ اسپرسوي خشك از قهوهٔ فرانسه كمي نرمتر است و رنگ آن قهوهاي سوخته است، زيرا كه دانههاي آن بيشتر برشته ميشود.
براي تهيهٔ قهوهٔ اسپرسو در منزل بهتر است از قهوه جوشهاي موكاپات استفاده كنيد. زيرا اين قهوه جوشها ارزانترين و سادهترين راه براي تهيهٔ قهوه اسپرسو در خانه هستند. براي شروع براي هر فنجان اسپرسو بايد يك قاشق چايخوري پُر پودر قهوه داخل مخزن مخصوص قهوهٔ موكاپات بريزيد. در قسمت پاييني دستگاه نيز آب را تا زير سوپاپ اضافه كنيد و مخزن قهوه را روي آن قرار دهيد. دقت كنيد كه نبايد قهوه را با قاشق فشرده كنيد. در ادامه قسمت بالايي ظرف را ببنديد و آن را روي شعلهٔ ملايم گاز قرار دهيد. پس از چند دقيقه متوجه خواهيد شد كه قهوه در حال خروج از قسمت بالايي دستگاه است. پس از ۸ تا ۱۰ دقيقه قهوهٔ شما آماده است.
كاپوچينو نيز اصالتاً ايتاليايي است و نوعي شير قهوه است. كاپوچينو نام فرقهاي از راهبان كاتوليك است كه معمولاً چهرهٔ رنگ پريدهاي دارند و كلاه سياهي روي سرشان ميگذارند. ايتالياييها گمان ميكنند فنجان كاپوچينو شبيه به قيافهٔ راهبان كاپوچين كاتوليك است. در تهيه كاپوچينو بهتر است از دستگاه اسپرسو استفاده شود. به اين ترتيب كه ابتدا دستگاه اسپرسو بخار را روي شير با فشار زياد مي ريزد تا شير كف كند و در دهانهٔ فنجان بالا بيايد سپس قهوهٔ اسپرسو به فنجان اضافه ميشود و روي شير كف كرده گردي از كاكائو و دارچين براي تزيين ريخته ميشود.
براي تهيهٔ كاپوچينو در منزل شما ميتوانيد ۲۰۰ ميليليتر شير پر چرب را با ۱/۲ قاشق چايخوري شكر مخلوط كنيد سپس آن را روي حرارت قرار دهيد. پس از آنكه شير جوش آمد آن را از روي حرارت برداريد و با يك همزن دستي يا برقي آن را به قدري هم بزنيد تا كف كند. در ادامه قهوهٔ اسپرسو را دم كنيد و يك سوم از فنجان را با قهوهٔ اسپرسو پر كنيد و به باقي حجم فنجان شير داغ كف كرده را اضافه كنيد.
منبع: https://acas.media
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
ادامه مطلب